Give-Away: Inspire Someone Today! Letterpress poster

Na heerlijke feestdagen is het nieuwe jaar weer begonnen en kijken we weer uit naar een mooi jaar. Voor Zinnenprikkelend (Bureau voor Sensitieve Communicatie) maakte we tussen kerst en oud & nieuw deze bijzondere letterpress poster. De kaart is gedrukt om een oude trapdegelpers in het Grafisch Atelier ’t Gooi in Hilversum. De kleur groen is met de hand gemengd en combineert prachtig bij de gouden kleur die op de poster is gebruikt. Wil je meer weten over hoe deze kaart vervaardigd is bekijk dan ook het filmpje wat wij maakte op Zinnenprikkelend.com. Voor BloomInspiration mag ik een 3-tal setjes weggeven. Wat betekend dat je niet alleen zelf kans maakt op zo’n mooie handgedrukte Letterpress poster maar dat je er ook een krijgt om iemand anders te verrassen. Wie inspireer jij vandaag?beeldstrook_making-of-letterperskaart

Kans maken op deze handgedrukte poster? Ga naar Facebook/BloomInspiration en ‘like and share’ deze Give-Away of ga naar Instagram/SuzannePaap en volg mij op Instragram, ‘like and share’ de foto’ en vermeld #InspireSomeoneTodayPoster. En wie weet maak jij kans op deze prachtige letterpress poster voor jou en voor iemand die jij wilt inspireren. Dat 2016 een mooi jaar mag worden!

Inspire Someone Today!

 

Suzanne Paap
[email protected]
3 Reactie's
 • Ageeth Mooij
  Geplaatst op 14:39h, 11 januari Beantwoorden

  Ik vind het een prachtige poster met een mooie boodschap en heb op Facebook gedeeld.

 • vaesencarla
  Geplaatst op 16:51h, 11 januari Beantwoorden

  Super mooi gemaakt,als fan van groen en wie houdt er niet van goud waag ik mijn kansje hier voor deze leuke tekst!De andere zou ik aan mijn dochter geven voor op haar kot/studentenkamer!

 • vaesencarla
  Geplaatst op 14:49h, 18 januari Beantwoorden

  En ik ben bij de gelukkige die zo’n pakketje gewonnen heeft.Heb je mijn mailtje aan gekregen?We kijken er naar uit!

Geef een reactie