workshop interieurfotografie

Interieurfotografie & styling

online 1 op 1 training


Lightroom CC

online 1 op 1 training


Meer informatie

 

Online 1 op 1 interieurfotografie & lightroom trainingen

Vanaf nu kun je ook online 1 op 1 trainingen boeken!

Tijdens de Corona-crisis hoef je niet stil te zitten! Wil je werken aan je cameratechniek en stylingskills of wil je aan de slag met beeldbewerking? Boek dan een 1 op 1 training interieurfotografie of lightroom. Deze trainingen is zowel voor beginners als gevorderden die behoefte hebben om hun basiskennis fotografie bij te spijkeren en aan de slag te gaan met styling van het complete plaatje! In het najaar zullen we ook weer een paar leuke trainingen op locatie aanbieden. Houdt de website in de gaten of meldt je aan voor de nieuwsbrief via info@bloominspiration.com

Als interieurprofessional en zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website en blog. Ook is het van belang dat al je social mediakanalen, zoals Instagram en Pinterest, goed op elkaar zijn afgestemd. Deze fotografie trainingen zijn voor verschillende doelgroepen interessant. Voor interieurstylisten die eigen werk willen vastleggen voor het online portfolio, de website of social media, voor bloggers die behoefte hebben aan goede interieur en sfeerbeelden en voor alle interieurmakers en webshopeigenaren die meer uit hun camera, beeld en professionaliteit willen halen zijn deze fotografie en stylingworkshops interessant.

Deze trainingen zijn uitermate geschikt voor interieur-stylisten, -ontwerpers of bloggers, webshop-eigenaren met affiniteit voor interieur, die beeldmateriaal willen inzetten voor eigen werk, (online) portfolio, blog, instagram of andere vormen van social media.”

Volg je liever een langere cursus? In de zomer geef ik een 6 daagse cursus Interieurfotografie bij NiA Academie tijdens de Summerschool-weeks. Meer info: www.niainfo.nl/interieur&vastgoedfotografie

binnenkijker designer Ekaterina Semenova

Online 1 op 1 Training
Interieurfotografie & styling voor interieurprofessionals, bloggers & webshopeigenaren

Datum & tijd
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Meer informatie

Wil je meer info of heb je nog vragen?

Online 1 op 1 Training Interieurfotografie

5 lessen van 1 uur per week 1 op 1 online

Je hebt een interieurplan gemaakt en uitgevoerd, maar mist nog goede foto’s voor je portfolio? Na deze training heb je de basis onder de knie van Interieurfotografie. Zodat je ook jouw interieurproject mooi op de foto kunt zetten voor je website en/of portfolio!

We gaan stap voor stap aan de slag, je leert je camera beter kennen, basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, ISO en belichting komen aan bod. En wordt er aandacht besteed aan fotostyling, hoe zorg je dat je de juiste sfeer, passend bij het interieurconcept, op de foto krijgt. Je krijgt wekelijks inspirerende foto-opdrachten die je zelfstandig uitvoert. Tijdens de lessen bespreken we de gemaakte foto’s en krijg je tips en feedback. Aan het einde van de training heb je meer kennis van cameratechniek, vormaspecten, lichtval en fotostyling wat je kunt toepassen in een interieursetting. Voor deze training is een spiegelreflexcamera of systeemcamera vereist.

Nodig:

  • camera met volle accu + oplader/handleiding
  • evt verschillende objectieven
  • geheugenkaart
  • statief
  • laptop + lader

 Meer info en prijzen stuur een mailtje naar: suzanne@bloominspiration.com

Ligthroom CC

Online 1 op 1 Training
Lightroom CC voor interieurprofessionals, bloggers & webshopeigenaren

Datum & tijd
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag incl. hand-out

Meer informatie

Wil je meer info of heb je nog vragen?

Online 1 op 1 Training Lightroom CC

De training bestaat 3 sessies (2x 2 uur + 1x 1 uur)

Altijd al willen weten hoe je het maximale uit je foto’s kunt halen doormiddel van een goede nabewerking. En hoe je je prachtige foto’s gereed kunt maken voor publicatie voor bijvoorbeeld je persbericht, socials, website of om naar de bladen te sturen.

In deze training leer je de basics onder de knie te krijgen van het programma Adobe Lightroom. Er wordt ingegaan op het importeren, archiveren en beeldbewerken van je foto’s. Na deze training kun je aan de slag met de basics van beeldbewerken van je foto’s. Zorg dat je beschikking hebt over een eigen laptop,  over een versie  van Adobe Lightroom Classic voor fotografen en voor een externe harde schijf om meteen een goed fotoarchief op te zetten.

Nodig:

  • laptop
  • geheugenkaart met RAW-bestanden (of voor de zekerheid je camera)
  • programma Adobe Lightroom Classic voor fotografen geïnstalleerd
  • muis/muismat
  • laptoplader

De training bestaat 3 sessies (2x 2 uur + 1x 1 uur):
Sessie 1 introductie lightroom + werken met catalog + archiefopbouw
Sessie 2 beeldbewerking in lightroom
Sessie 3 afronding

Meer info en prijzen stuur een mailtje naar: suzanne@bloominspiration.com