Over dit project

In Zeist heeft architectenbureau Lab-S een ontwerp gemaakt voor de uitbreiding van een jaren 30 hoekwoning. De achterzijde van de woning bevindt zich aan een monumentale bomenlaan met rode beuken. Vanuit de keuken is er door het grote venster met doorgaande glasstroken in wand en plafond fraai uitzicht op de kronen van deze hoge bomen. De houten latten aan de buitenzijde van de uitbouw passen goed bij het natuurlijke karakter van het laantje.

Onder de uitbouw is er een grote kelder gemaakt. Deze ruimte dient onder andere als oefenruimte voor de muzikale bewoners. Om natuurlijk daglicht in de kelder te krijgen is er in de begane grond vloer een sparing gemaakt met beloopbaar glas, vlakbij de grote glazen pui. De kelderruimte is direct toegankelijk vanuit het zitgedeelte in de nieuwe uitbouw. BloomInspiration fotografeerde het interieur en exterieur van deze woning voor Lab-s.

Zie ook: www.lab-s.nl

Categorie
Binnenkijker, Interiour, Photography
Tags
architectuur, binnenkijken, interieur, interieurarchitectuur