Interieurfotografie

 Workshop


Fotostyling

Workshop


Fotografie en styling workshops

BloomInspiration geeft diverse inspirerende en leerzame workshops op het gebied van fotografie, interieur -en fotostyling. Heb jij zin om je te verdiepen en te werken aan je portfolio? Je kunt je aanmelden voor een workshop op maat of voor een van onderstaande workshops. Houdt de website in de gaten voor nieuwe data. De workshops zijn geschikt voor interieurstylisten of bloggers met affiniteit met interieur of interieurontwerpers die hun eigen werk mooier in beeld willen brengen voor hun portfolio, website, blog, instagram of andere vormen van social media.

Heb jij wel interesse, maar ben je op zoek naar een combinatie van een van de workshops? We maken ook workshops op maat voor 1 of meerdere personen. De meeste workshops vinden plaats in de fotostudio van Zinnenprikkelend tenzij anders staat aangegeven. Ook kunnen wij op een inspirerende locatie of op je eigen werkplek of studio. een workshop verzorgen. Voor meer info stuur gerust een mailtje of maak vrijblijvend een afspraak met ons:
info@bloominspiration.com

Styling materiaal, reader en een lunch is inbegrepen.

Volg je deze workshop samen met interieurfotografie
Dan betaal je slechts € 200,- incl. btw.

Meer informatie of inschrijven:
Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com of bel op 06 -10 37 15 64

Workshop fotostyling

Datum: volgt
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
€ 135,00 incl. btw

Creëer je eigen beeldmateriaal en pas dat toe d.m.v. fotostyling. In deze workshop maak je mini-settings die je fotografeert en inzet als inspiratie of moodbord ter ondersteuning van je eigen werk.

Camera-ervaring is niet nodig. Aan het einde van de workshop heb je meer kennis van cameratechniek, maar eveneens van vormaspecten en lichtval, wat je kunt toepassen in een productstyling. Deze workshop is geschikt voor interieurstylisten, -ontwerpers of bloggers met affiniteit voor interieur, die beeldmateriaal willen inzetten voor eigen werk, (online) portfolio, blog, instagram of andere vormen van social media. Je hebt beschikking over een eigen goede camera (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast is een eigen statief aan te raden.

De workshop bestaat uit 1 dag van 10.00u – 16.00u in de fotostudio bij Zinnenprikkelend.

Minimaal 3 – 4 max 8 deelnemers.

Styling materiaal, reader en een lunch is inbegrepen.

Volg je deze workshop samen met fotostyling
Dan betaal je slechts € 200,- incl. btw.

Meer informatie of inschrijven:
Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com of bel op 06 -10 37 15 64

Workshop interieurfotografie

Datum: volgt
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
€ 135,00 incl. btw

Je hebt een interieurplan gemaakt en uitgevoerd. Met deze workshop leer je hoe je een interieur mooi op de foto zet voor je eigen portfolio.

Aan het einde van de workshop heb je meer kennis van cameratechniek, maar eveneens van vormaspecten en lichtval, wat je kunt toepassen in een interieursetting. Je leert op verschillende manieren kijken en een interieur op de foto te zetten. Ook wordt er aandacht besteed aan fotostyling, hoe zorg je dat je de juiste sfeer, passend bij het interieurconcept, op de foto krijgt. Deze workshop is geschikt voor interieurstilisten en -ontwerpers die hun eigen werk mooier in beeld willen brengen voor hun portfolio of website. Je hebt beschikking over een eigen goede camera (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast is een eigen statief aan te raden.

De workshop bestaat uit 1 dag van 10.00u – 16.00u en wordt gegeven op een inspirerende locatie in Amersfoort.

Minimaal 3 – 4 max 8 deelnemers.