Interieurfotografie

1 op 1 training


Interieurfotografie

 Workshop


Fotostyling

Workshop


Fotografie en styling workshops

BloomInspiration geeft diverse inspirerende en leerzame workshops op het gebied van fotografie, interieur -en fotostyling. Heb jij zin om je te verdiepen en te werken aan je portfolio? Je kunt je aanmelden voor een workshop op maat of voor een van onderstaande workshops. Houdt de website in de gaten voor nieuwe data. De workshops zijn geschikt voor interieurstylisten of bloggers met affiniteit met interieur of interieurontwerpers die hun eigen werk mooier in beeld willen brengen voor hun portfolio, website, blog, instagram of andere vormen van social media.

Heb jij wel interesse, maar ben je op zoek naar een combinatie van een van de workshops? We maken ook workshops op maat voor 1 of meerdere personen. De meeste workshops vinden plaats in de fotostudio van Zinnenprikkelend tenzij anders staat aangegeven. Ook kunnen wij op een inspirerende locatie of op je eigen werkplek of studio. een workshop verzorgen. Voor meer info stuur gerust een mailtje of maak vrijblijvend een afspraak met ons:
info@bloominspiration.com

binnenkijker designer Ekaterina Semenova

Styling materiaal en hand-out  is inbegrepen.

1 op 1 training
Interieurfotografie voor interieurprofessionals & bloggers

Meer informatie of aanmelden:
Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com of bel op 06 -10 37 15 64

1 op 1 Training Interieurfotografie

Als interieurprofessional, blogger of zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website en blog.

Ook is het van belang dat al je social media kanalen, zoals Instagram en Pinterest, goed op elkaar zijn afgestemd. Deze training is voor verschillende doelgroepen interessant. Voor interieurstylisten die eigen werk willen vastleggen voor het online portfolio, de website of social media, voor bloggers die behoefte hebben aan goede interieur en sfeerbeelden en voor alle interieurmakers die meer uit hun camera, beeld en professionaliteit willen halen. In deze 1 op 1 training leer je je camera onder controle te krijgen, krijg je stylingtips en gaan we kijken naar de manier waarop jij je presenteert (Personal Branding) en hoe je dat zou kunnen toepassen in de online content die je maakt.

Deze 1 op 1 training wordt gegeven bij jou thuis of op locatie. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor een 2 of 3 daagse training van een dagdeel (een dagdeel duurt ong. 3 uur en is excl. reiskosten). Meer weten of aanmelden? Stuur een mailtje naar suzanne@bloominspiration.com

BloomInspiration geeft ook een 5-daagse cursus Interieurfotogarfie + Adobe Lightroom bij NiA. Zie www.niainfo.nl

workshop
Interieurfotografie voor interieurprofessionals & bloggers

Meer informatie of inschrijven:
Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com of bel op 06 -10 37 15 64

Workshop interieurfotografie

Datum: op aanvraag
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
€ 135,00 incl. btw

Je hebt een interieurplan gemaakt en uitgevoerd. Met deze workshop leer je hoe je een interieur mooi op de foto zet voor je eigen portfolio.

Aan het einde van de workshop heb je meer kennis van cameratechniek, maar eveneens van vormaspecten en lichtval, wat je kunt toepassen in een interieursetting. Je leert op verschillende manieren kijken en een interieur op de foto te zetten. Ook wordt er aandacht besteed aan fotostyling, hoe zorg je dat je de juiste sfeer, passend bij het interieurconcept, op de foto krijgt. Deze workshop is geschikt voor interieurstilisten en -ontwerpers die hun eigen werk mooier in beeld willen brengen voor hun portfolio of website. Je hebt beschikking over een eigen goede camera (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast is een eigen statief aan te raden.

De workshop bestaat uit 1 dag van 10.00u – 16.00u en wordt gegeven op een inspirerende locatie in Amersfoort.

Minimaal 3 – 4 max 8 deelnemers.

workshop
Fotostyling & flatlay voor interieurprofessionals & bloggers

Meer informatie of inschrijven:
Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com of bel op 06 -10 37 15 64

Workshop fotostyling

Datum: op aanvraag
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
€ 135,00 incl. btw

Creëer je eigen beeldmateriaal en pas dat toe d.m.v. fotostyling. In deze workshop maak je mini-settings die je fotografeert en inzet als inspiratie of moodbord ter ondersteuning van je eigen werk.

Camera-ervaring is niet nodig. Aan het einde van de workshop heb je meer kennis van cameratechniek, maar eveneens van vormaspecten en lichtval, wat je kunt toepassen in een productstyling. Deze workshop is geschikt voor interieurstylisten, -ontwerpers of bloggers met affiniteit voor interieur, die beeldmateriaal willen inzetten voor eigen werk, (online) portfolio, blog, instagram of andere vormen van social media. Je hebt beschikking over een eigen goede camera (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast is een eigen statief aan te raden.

De workshop bestaat uit 1 dag van 10.00u – 16.00u in de fotostudio bij Zinnenprikkelend.

Minimaal 3 – 4 max 8 deelnemers.